Bij veel organisaties is het meldingenbeheer niet voldoende geregeld. Vaak zijn de interne processen best op orde maar ontbreekt het aan de koppeling met externe partijen. Hierdoor kan de informatie uit de keten, niet optimaal worden benut en vertragen er allerlei processen die bij de afhandeling van de meldingen te maken hebben.

Om toch snel de juiste informatie bij de juiste persoon te kunnen krijgen is Gebouw Online ontwikkeld. Gebouw Online is een tool waarmee op een eenvoudige wijze meldingen kunnen worden beheerd, snel de juiste afhandelende partij kan worden ingeschakeld en waarmee er snel rapportages kunnen worden gemaakt. Daarnaast is Gebouw Online een online dossier van jouw gebouw. Zo kan je er makkelijk tekeningen, rapportages, certificaten etc. inzetten. Dit alles met een geïntegreerd versiebeheer.

Gebouw Online is compleet naar jouw wensen in te richten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om via een invulscherm in Gebouw Online een melding te maken, maar kan je er ook voor kiezen om via een Facilitair Management Informatie Systeem uw meldingen binnen te laten komen.

Gebouw Online wordt centraal in het proces ingezet en kan met vrijwel alle ERP systemen gekoppeld worden. Zowel de melder als de behandelende partij heeft op deze manier snel inzicht in de status van een melding.

Voordelen van Gebouw Online:

  • Leveranciers onafhankelijk;
  • Werkt samen met FMIS en ERP pakketten;
  • Snel de status van een melding inzichtelijk;
  • Snelle controle van facturen t.o.v. de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Online gebouw dossier;
  • Volledig in te richten naar uw wensen.